Sumy One
Brief informative news of the city of Sumy and Sumy Oblast

СБУ затримала російську агентку, яка «наводила» ворожий вогонь на підрозділи ЗСУ, що контратакують під Бахмутом

Служба безпеки затримала «на гарячому» ще одну агентку фсб, яка коригувала повітряні атаки рф по позиціях Сил оборони на Донеччині.

Серед основних цілей ворога були підрозділи ЗСУ, які залучені до проведення контрнаступальних операцій у районі Бахмута.

СБУ і ДБР викрили командування та ключових диверсантів елітного спецназу рф, які вчиняли резонансні диверсії в Україні та ЄС

Служба безпеки та ДБР встановили особи всього командного складу та ключових співробітників однієї з найбільш засекречених російських спецслужб – сил спеціальних операцій зс рф.

Серед них – чинний командувач генерал-майор Валерій Флюстіков та колишній охоронець путіна Олексій Дюмін, який у 2014 році обіймав посаду командира спецназу російського гру.

Вас може зацікавити. Also interesting:

СБУ повідомила про підозру російському «перевізнику» шахедів з Ірану

Служба безпеки зібрала доказову базу на Юрія Великоклада – підсанкційного гендиректора російської авіакомпанії «223 льотний загін» міноборони рф.

Посадовець надавав літаки для перекидання російських бойовиків та озброєння з Близького Сходу та Африки на війну в Україну.

СБУ повідомила про підозру окупанту, який вихвалявся своїм родичам як він нищив цивільне населення на Харківщині

Служба безпеки зібрала доказову базу на ще одного бойовика окупаційних угруповань рф, який причетний до масових воєнних злочинів на період боїв за Харків.

На початку повномасштабного вторгнення росії він брав участь у штурмі селища Піски-Радьківські Ізюмського району.

Тоді контррозвідники СБУ перехопили його телефонну розмову з батьком. Під час спілкування загарбник вихвалявся як він разом з іншими рашистами грабував місцевих жителів і катував українських полонених.